Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"
Jesteś tutaj: Nowości wydawnicze

Nowości wydawnicze

Poniższa wyszukiwarka pomoże Ci w odnalezieniu publikacji. Możesz wyszukiwać po numerach ISBN lub ISSN. Ponadto możesz wpisać nazwisko autora tytuł lub fragment publikacji.

WAŻNE - sklep internetowy ma nowy adres: https://ierigz-publikacje.pl



Rynek Rolny, lipiec-sierpień 2018
Krzysztof Hryszko (redaktor naczelny)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 69.1 Exogenous determinants of agricultural production - prices of the production factors and the selected macroeconomic indicators
Włodzimierz Rembisz, Adam Waszkowski
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 52 / 2018 Rynek owoców i warzyw
Bożena Nosecka (red.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (21,00 zł)
- wersja papierowa (21,00 zł)
Nr 53 / 2018 Rynek rzepaku
Ewa Rosiak (red.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (21,00 zł)
- wersja papierowa (21,00 zł)
Nr 69 Egzogenne uwarunkowania produkcji w rolnictwie - ceny czynników produkcji i wybrane wskaźniki makroekonomiczne
Włodzimierz Rembisz, Adam Waszkowski
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 68 Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016
Jadwiga Drożdż (red. nauk)., Robert Mroczek (red. nauk.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 54 / 2018 Rynek mięsa
Danuta Zawadzka (red)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (21,00 zł)
- wersja papierowa (21,00 zł)
Nr 67 Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty (3)
Iwona Szczepaniak (red. nauk.)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 66 Polski i światowy rynek wybranych owoców, warzyw i ich przetworów
Bożena Nosecka (red. nauk)
Warszawa, 2017
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 54 / 2018 Rynek zbóż
Wiesław Łopaciuk (red.)
Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (21,00 zł)
- wersja papierowa (21,00 zł)