Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Konferencja: Konkurencyjność gospodarki żywnościowej w warunkach globalizacji i integracji europejskiej

2011-12-14

W Domu Polonii w Pułtusku odbyła się zorganizowana przez IERiGŻ-PIB międzynarodowa konferencja nt. "Konkurencyjność gospodarki żywnościowej w warunkach globalizacji i integracji europejskiej". W ciągu 3 dni obrad (5 - 7 grudnia 2011 r.) naukowcy z Instytutu przedstawili pierwsze wnioski z badań prowadzonych w obrębie 8 tematów wieloletniego programu badawczego "Konkurencyjność polskiej gospodarki żywnościowej w warunkach globalizacji i integracji europejskiej", który realizowany jest w IERiGŻ-PIB od 2011 roku. Goście z zagranicy (z Bułgarii, Czech, Francji, Hiszpanii, Rumunii, Ukrainy i Węgier) podzielili się doświadczeniami z rozwoju sektora agrobiznesu w swoich krajach.
Teksty poszczególnych wystąpień zamieszczone są poniżej w formacie PowerPoint.

Program Konferencji

 I dzień konferencji - 5 XII

Otwarcie konferencji i wprowadzenie

prof. Andrzej Kowalski

Sesja I - Prowadzący: prof. A. Kowalski, prof. S. Kowalczyk

II dzień konferencji - 6 XII

Sesja II - Prowadzący: prof. W. Poczta, prof. W. Ziętara

Sesja III - Prowadzący: prof. A. Sikorska, prof. Sz. Figiel

III dzień konferencji - 7 XII

Sesja IV - Prowadzący: prof. J. Kulawik

Lista plików:

Utworzył

2011-12-14
Opublikował

2011-12-14
Modyfikacja

2014-03-26
Odwiedzin: 112111